Burgmans Biljarts webshop

D&K Masterscore

D&K Masterscore
prijzen op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1640
De MasterScore is door zijn grote flexibiliteit en de toevoeging van een vrij-programmeerbare timer uitermate geschikt voor driebanden. De timer is in stappen van 5 seconden te programmeren tussen 5 en 95 seconden. Wanneer de tijd terug gelopen is tot nul kan een ingebouwd relais b.v. een lamp schakelen om aan de speler te laten weten dat zijn tijd voorbij is. Verder is voorzien in een gele bal aanduiding om aan te geven welke speler met de gele bal speelt. Een oplichtende pijl geeft aan welke speler aan de beurt is. Continue wordt het gemiddelde van de spelers berekend en dit kan zichtbaar gemaakt worden op de bovenste displays, de pijl van de speler zal hierbij gaan knipperen.
 • Afmeting per scorebord 620 x 470 mm
 • Programmeerbare timer van 5 t/m 95 seconden
 • Set standen
 • Gele bal aanduiding- speler aanduiding (oplichtende pijl)
 • Moyenne berekening (3 cijfers achter de komma)
 • 56 mm (2,2") 7-segments LED displays (rood en groen)
 • Afstandsbediening scorebord met draad
 • Optie HF timer bediening

Het meest unieke aan dit scorebord is, dat het d.m.v. een schakelaar in de zogenaamde Master/Slave stand kan worden gezet. Hierdoor kunnen meerdere MasterScore scoreborden aan elkaar gekoppeld worden, zodat bij het bedienen van de Master, de Slave-scoreborden dezelfde weergave hebben. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere Slave-scoreborden tientallen meters verderop of in een andere ruimte geplaatst worden. Ook is het mogelijk om met vier scoreborden een kubus te maken. Een complete kubus is standaard leverbaar en zit met behulp van een bodem en een bovenplaat simpel in elkaar geklikt. De afzonderlijke scoreborden in deze kubus zijn apart weer als losse Master of Slave scoreborden te gebruiken. Dit maakt de opzet van het systeem zeer flexibel!
Leverbare modellen:
 • MasterScore-STD
  Standaard uitvoering, Afstandsbediening met draad, geen Master/Slave aansluiting, geen relais uitgang.
 • Masterscore-STD-IR
  Standaard uitvoering, Afstandsbediening draadloos via Infra rood, geen Master/Slave aansluiting, geen relais uitgang.
 • MasterScore-MS
  Master/Slave scorebord (omschakelbaar), relais uitgang, afstandsbediening met draad.
 • MasterScore-MS-IR
  Master/Slave scorebord (omschakelbaar), relais uitgang, afstandsbediening Infra rood, connector voor bediening met draad aanwezig.
 • Masterscore-MS-HF
  Master/Slave scorebord (omschakelbaar), relais uitgang, afstandsbediening met draad, extra Hoogfrequent afstandsbediening voor de Timer.
 • MasterScore-CUBE
  4-zijdig afleesbaar scorebord, 3 x MasterScore-MS, 1 x MasterScore-MS-HF, bediening met draad , extra Hoogfrequent afstandsbediening voor Timer, montage panelen, aansluitkabels.

HF afstandsbedieningen:
Wij maken o.a. gebruik van HF zenders/ontvangers die een algemene toelating hebben voor de 433,92 MHz band.
Dit is een vergunningsvrije frequentie waar ook andere draadloze afstandsbedieningen op werken, zoals garagedeuren, autoportieren, alarminstallaties e.d.
Onze scoreborden worden voorzien van een meegezonden adrescode waardoor alleen het scorebord met dezelfde code reageert op de bijbehorende afstandsbediening.
Echter wanneer in een bepaalde ruimte (dus binnen het ontvangstbereik) meerdere scoreborden met een HF bediening gelijktijdig worden bedient dan ontstaat een draaggolf waar alle codes door elkaar lopen en kan een situatie ontstaan waardoor de scoreborden niet meer snel reageren op dat moment.
Dit is een gevolg wat niet is te voorkomen omdat de wetgevening slechts één algemene frequentie toestaat voor alle draadloze afstandsbedieningen.
Het is daarom aan te bevelen om in ruimtes met meerdere scoreborden waar de gelijktijdigheid van bediening groot is, te kiezen voor een bediening met Infra Rood of draad omdat hierbij deze problemen niet voor komen.