Burgmans Biljarts webshop

Alg. voorwaarden


Algemene voorwaardenPrijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en schrijf- of zetfouten blijven altijd voorbehouden.

Levering:
De bestelde producten kunnen op afspraak afgehaald worden in onze winkel of worden verzonden aan het opgegeven adres. Bij bestellingen tot € 100,- worden verzendkosten doorberekend aan de koper.

Bestelling:
Na verzending van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met een factuur. Indien een product onverhoopt niet (meer) beschikbaar is dan informeren wij u per e-mail hierover en vervalt uw bestelling. Levering van een soortgelijk ander product is natuurlijk mogelijk, maar uitsluitend met uw goedkeuring (bevestiging per e-mail).

Betaling:
Afhalen:
Bestellingen die worden afgehaald in onze winkel kunnen contant betaald worden of via een Pin-betaling met bankpas.

Bezorgen:
U kunt uw bestelling vooruit betalen per bank.U kunt ook betalen met iDEAL. Nadat uw betaling ontvangen is worden de producten  verzonden.  

Leveringstermijn:
Binnen Nederland leveren wij de bestelde producten, mits op voorraad,  binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Binnen België is deze termijn 5 werkdagen. De genoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Wij zijn nooit aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Indien de bestelde producten niet binnen 7 werkdagen geleverd kunnen worden, dan informeren wij u hierover en heeft u het recht om uw bestelling ongedaan te maken. Indien de bestelling al betaald was, zal het bedrag aan u worden terugbetaald.

Retour producten:
Producten kunnen binnen de zichttermijn van14 dagen na ontvangst worden retour gezonden. Dit uitsluitend indien de aankoop niet is gebruikt, onbeschadigd is, en (indien van toepassing) zich in de originele verpakking bevindt. U heeft hierbij geen andere verplichtingen dan betaling van de verzendkosten. Nadat wij de producten ongebruikt en onbeschadigd retour hebben ontvangen zullen wij het betaalde bedrag exclusief verzendkosten aan u restitueren.

Aansprakelijkheid:
U heeft de verplichting om bij aflevering van de producten vast te stellen of deze correct en onbeschadigd zijn. Indien dit niet het geval is dient u ons binnen 7 dagen na ontvangst hiervan via e-mail te informeren. Indien is aangetoond dat producten niet conform uw bestelling, dan wel beschadigd zijn zullen wij de producten kosteloos omruilen, of het betaalde bedrag restitueren. Onze aansprakelijkheid blijft altijd beperkt tot het bedrag van de netto prijs van de geleverde producten (inclusief verzendkosten). Voldoening aan deze bepaling geldt als enige en volledige schadevergoeding.

Op onze producten is de normale fabrieksgarantie van toepassing. Indien er na aankoop van een product onverhoopt een probleem is, kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij zorgen voor een oplossing door reparatie of vervanging.


Afzetgebied:
Producten worden geleverd in Nederland en België. Levering in andere landen is mogelijk, maar hiervoor kunnen afwijkende voorwaarden gelden. In voorkomend geval worden de bijzonderheden per e-mail gecommuniceerd.